Završila liga Imotske krajine

U nedjelju u 15 sati završno 9. i posljednje kolo Lige Imotske krajine za 2021. godinu.

Završnica je održana u vijećnici općine Podbablje koja je i ove godine odlučila biti domaćinom završnice naše zajedničke lige. Po završetku načelnik općine gospodin Ivan Karin, je podjelio pehar najboljem igraču Ivanu Rašiću i kapetanu ekipe općine Runovići Mariju Puljiću kao ukupnom ekipnom pobjedniku. Puljić je sa oduševljenjem svoj ekipni  pehar predao svom načelniku, gospodinu Mariju Repušiću da ga sa zadovoljstvom postavi u prostorije općine Runovići.

Gospodin Ivan Karin je izrazio želju za produženjem ovog natjecanja jer je ostalo samo jedno kolo za završnicu, da održimo jedan blic turnir i mi smo mu ispunili želju. Odigrano je pet kola i ukupni je pobjednik bio Rašić, drugi Ilija Knezović i treći Milas.

Zahvalio bih se ovim putem svim načelnicima , na financiranju ovog projekta i naravno svim igračima koji sudjeluju na samom natjecanju i nose boje svojih općina.

Moram se zahvaliti domaćinu što je ugodno počastio sve sudionike.

Uz pobjednika moramo naglasiti, da je drugo mjesto osvojila Cista Provo i treće općina Zmijavci.

Općina Runovići i gospodin Marijo Repušić su najavili domaćinstvo šahovskoj simultanci u Božićno vrijeme. Termin i ime velemajstora će biti naknadno objavljeni.

Na današnji događaj je pristigao i novinar HRT-a gospodin Denis Šabić koji je obavio nekoliko razgovora sa sudionicima i sponzorima.

Vidimo se u subotu u Prološcu na završnici 1. kadetske lige-jug.

Hvala svima !

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>